PÅMELDINGEN ER I GANG!

Hjertelig velkommen til den splitter nye nettsiden fra Nord-Norsk Revyfestival! Og: til påmelding for (trommevirvel)……. Nord-Norsk Mesterskap i Revy 2020!

I dag, og ikke på et heeeeelt tilfeldig tidspunkt, er det veldig hyggelig for oss å presentere denne helt nye nettsiden, levert av Ny Næring AS. Denne siden skal de neste ukene og månedene brukes flittig til god og viktig informasjon rundt vår kjære Nord-Norsk Revyfestival – i år lagt til dagene 25.-28. juni på Ørnes i Meløy. Og i år er det, hold deg fast!: 30-årsjubileum!!!

Tidspunktet i dag er altså ikke heeeeelt tilfeldig. Og dét er av følgende og viktige grunn: nå åpner vi nemlig påmeldingen til sommerens mesterskap! Fra 1. februar inviterer vi dere til å levere deres kandidater, og før fristen 1. april. Straks skal vi presentere for dere årets uttaksjury og årets foreløpige program. Men, her og nå er det kun 1 viktig ting å lagre/kopiere/bruke, nemlig linken til påmelding, og den får dere rett under her. Og gå gjerne gjennom våre påmeldingskriterier. Lykke til i påmeldingsarbeidet!!!

Påmelding:
https://www.revyweb.no/registrering/5/