25.juni - 28. juni 2020 på Ørnes

Kjære frivillig!

Velkommen som frivillig til Nord-Norsk Revyfestival, og sammen skal vi arrangere NNM i Revy 2018!

Sjekk aller først ut frivillig-spesial-filmen under!  :-)

01 frivillig bilde

OBS! Meld deg aller først til vår helt nye FB-gruppe; Frivillige Nord-Norsk Revyfestival 2018!
Og nå kan du registrerer deg som frivillig til årets festival, klikk her:  
https://revyweb.no/
Personopplysningene som registreres i Revyweb brukes for å ha oversikt over frivillige, å administrere vaktlister og ha dialog med hver enkelt.

Nord-Norsk Revyfestival drives av frivillige, og organisasjonen er delt inn i grupper som har sine definerte ansvarsområder. Alle grupper har leder og nestleder med undergrupper som har definerte oppgaver - dette er frivillige som allerede i flere måneder har jobbet med forberedelsene til festivalen. Selv om de kanskje ikke vil innrømme det selv, er dette ildsjeler som tar i et ekstra tak for å sikre at neste NNM I Revy blir vårt beste arrangement.

Her ser du gruppene og aktuelle oppgaver:

Frivilliggrupper
 
Kjære frivillig😊

NNM i Revy rommer mange ulike typer opplevelser både for publikum og for oss som lager festivalen. Som frivillig får du en ekstra god mulighet til helt spesielle opplevelser, kanskje har du rett og slett den beste posisjonen for å få maksimalt ut av festivalen!

Benytt muligheten til å se en forestilling du kanskje ellers ikke ville gått på, jobbe med mennesker du kanskje ikke jobber med til vanlig, lær noe nytt og tenk på at din innsats gleder mange andre mennesker.

Din frivillige innsats er avgjørende for at vi skal få dette til, og det viktigste du kan gi er smilet ditt og entusiasmen din! Husk at du representerer festivalen utad, og publikums første møte med festivalen er kanskje nettopp deg! Det er også ofte slik at jo mer du gir, jo mer får du tilbake! I år gjennomfører vi NNM i Revy for 15. gang og du har all grunn til å være stolt over å være en del av dette arrangementet.

Det er fantastisk morsomt å oppleve så god respons og velvilje når vi går ut og ber om frivillig hjelp til å arrangere NNM i Revy. Nå håper jeg virkelig at du får en flott opplevelse gjennom ditt arbeid i festivalen. Sammen skal vi gjennomføre tidenes beste festival!

Husk at vi også skal kåre ”årets frivillig”. Under festivalen skal vi gi stemme til den vi mener fortjener denne utmerkelsen. Du får mer informasjon underveis.

Det er med stor glede vi tar imot deg til årets festival, og vi ser frem til hektiske og morsomme dager sammen med deg!


Hilsen stolt leder,
Anita


(teksten fortsetter under bildet)

01 frivillig bilde ekstra


Som Frivillig utstyres du med:

-T-skjorte, brukes kun på vakt og du kan ikke nyte alkohol med skjorta på.

-ID-kort med bilde

-Instruks og tiltakskort med viktig informasjon.


Når du jobber:

-Frivilligmat er tilgjengelig på eget område, maten er gratis

Som frivillig kan du kjøpe MAT-pass (frivillig)

MAT-pass (frivillig) koster 300 kroner, og gjelder frokost, lunsj og middag på torsdag, fredag og lørdag og serveres på «Gudruns Kjøkken». MAT-passet (frivillig) må kjøpes via eBillett på hjemmesiden. Frist for å kjøpe MAT-pass (frivillig) er 10. juni.

Goder for frivillige:

-Du får 2 billetter til åpningsforestillingen som du kan gi til familie/venner. Billettene må hentes ut på festivalkontoret mandag 25. juni eller 26. juni fra kl. 18 til kl. 20.

-Du får tilgang til de 4 innledende forestillinger der det er ledig plass. Du må vente til salen er fylt opp av betalende gjester før du slipper inn.

 

Din rolle som frivillig
Som frivillig er du vårt ansikt utad, og representerer Nord-Norsk Revyfestival. Det er viktig å være imøtekommende og serviceinnstilt. Som frivillig bærer du festivalens T-skjorte og akkreditering (ID-kort og tiltakskort). Det betyr at uansett hvilket arbeidsområde du har, vil du kunne få spørsmål fra deltakere og publikum. Vi oppfordrer derfor alle frivillige til å sette seg godt inn i programmet for festivalen.

Det er viktig å gi publikum og deltakere så god informasjon som mulig. Det betyr at hvis du ikke vet svaret på et spørsmål, skal du kunne henvise videre slik at den som spør blir ivaretatt på en best mulig måte. Festivalkontoret er bemannet under hele festivalen, så henvis eller ta kontakt dit om du er usikker.

Akkreditering skal bæres godt synlig for kontroll. Under revyfestivalen skal T-skjorten kun bæres når du er på jobb. Det er ikke tillatt å nyte alkohol når du har t-skjorten på. Frivillige må møte til oppsatt tid i henhold til vaktplan, og kan ikke forlate stedet før vakta er over.

Vi forventer at du som frivillig møter motivert og presis til de vaktene som er avtalt. Eventuelt forfall varsles til Frivillig-sjef så tidlig som mulig.


Les denne:Nyttig å vite

Frivillige er gull verdt for festivalen, og vi skal sammen lage en unikt god festival for våre gjester og for oss selv J

Lykke til!!

Har du tekniske problemer med å registere deg? Kontakt Tore Olsen på tlf. 415 01 902.
Har du andre spørsmål, trenger mer informasjon? Kontakt Astrid Berbusmel på tlf. 901 67 432 eller på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
V
årt telefonnummer for bestilling av billetter er 477 16796.


Se revynummer her:

Logo


 

 NNR på Facebook
fb

 

 NNR på instagram

INNNNN


 

 Samarbeidspartnere:

 

 

 

SNN rgb

 

 

 


 

an logo1 CMYK 

 

 

 

nordlys

 

 

 

 

 

 

 

 

Knowledge grows for A4 rgb

 

 

 

 

KLP 

 

 

 

MeløyEnergi

 

 

 

 

Hageland Sandaa RGB

 

 

 

Logo Reipaa

 

 

 

avis tg 4cp pos rodbakgrunnWE TRY HARDER

 

 

 

 

 

 

Logo SolhaugByggevare 250x114 HR

 

 

 

BrødreneBerbusmel Logo

 

 

 

 

Saltenlaks logo kvadrat

 

 

 

 

domstein tagline blue 300

 

 

 

 

lundal

 

 

 

 

Bama storkjokken 90