Vil du være med som frivillig? 

NNM i Revy rommer mange ulike typer opplevelser både for publikum og for oss som lager festivalen. Som frivillig får du en ekstra god mulighet til helt spesielle opplevelser, kanskje har du rett og slett den beste posisjonen for å få maksimalt ut av festivalen! Benytt muligheten til å se en forestilling du kanskje ellers ikke ville gått på, jobbe med mennesker du kanskje ikke jobber med til vanlig, lær noe nytt og tenk på at din innsats gleder utrolig mange mennesker og revyentusiaster!

Som frivillig utstyres du med:
– T-skjorte, brukes kun på vakt og du kan ikke nyte alkohol med skjorta på.
– ID-kort med bilde
– Instruks og tiltakskort med viktig informasjon

Når du jobber:
– Frivilligmat er tilgjengelig på eget område, maten er gratis

Goder for frivillige:
– Du får 2 billetter til åpningsforestillingen som du kan gi til familie/venner.
– Du får tilgang tilde 4 innledende forestillinger der det er ledig plass. Du må vente til salen er fylt opp av betalende gjester før du slipper inn.

Din rolle som frivillig:
Som frivillig er du vårt ansikt utad, og representerer Nord-Norsk Revyfestval. Det er viktig å være imøtekommende og serviceinnstilt. Som frivillig bærer du festivalens T-skjorte og akkreditering (ID-kort og tiltakskort). Det betyr at uansett hvilket arbeidsområde du har, vil du kunne få spørsmål fra deltakere og publikum. Vi oppfordrer derfor alle frivillige til å sette seg god inn i
programmet for festivalen. Det er viktig å gi publikum og deltakere så god informasjon som mulig. Det betyr at hvis du ikke vet svaret på et spørsmål, skal du kunne henvise videre slik at den som spør blir ivaretatt på en best mulig måte. Festivalkontoret er bemannet under hele festivalen, så henvis dit eller ta kontakt om du er usikker. 

Les mer her