Velkommen, endelig!

Glad, lettet, SPENT!: Nå blir det eeeeendelig en ny, nordnorsk revyfestival. Nå ønsker sjefen seg masse påmeldinger og billettbestillinger.

 

– Vi er bare kjempe, kjempe, kjempeglad for å kunne ENDELIG invitere til ny, nordnorsk revyfestival!
– For ja: nå BLIR det festival på Ørnes, 30. juni til 2. juli! jubler festivalsjef Anita Seljeseth på Ørnes (bildet t.v)

Var på topp
Det er to år siden landet stengte ned, og 2020-festivalen ble digitalt løst med en kveldsforestilling 27. juni. I fjor løste Høylandet sin nasjonale festival med turné, og digitale forestillinger. Men:
– Nå braker det løs på Ørnes! Da smitteverntiltakene ble innført, var nordnorsk revy på et toppnivå, både på mengde og kvalitet. Restriksjonene gikk hardt ut over aktiviteten i alle revylagene, oppsummerer Anita.
– Med ny festival på Ørnes skal vi løfte oss tilbake dit vi vil være, og sammen!

 

Trenger hverandre
Nå har uttaksjuryen brettet opp ermene, festivalbandet er booket og fagjuryen er utnevnt. Om tre måneder ganske nøyaktig, dundrer åpningssangen fra scenen i Meløy. 32-åringen Nord-Norsk Revyfestival arrangeres for 17. gang!
– Brølet fra publikum, festivalområde med gode opplevelser, alt det faglige påfyllet – nå ber vi hele Nord-Norge til fest, for å inspirere og re-starte hverandre etter to vanskelige år, sier festivalsjefen.
Påmeldingsfristen er satt til 15. april, og uttaksrevyen vurderer innsendte revynumre fortløpende.
– Flere revylag har ikke opptrådt på to år, men vi håper alle kommer til Ørnes, uansett om de ikke skal på scenen. Nå trenger vi hverandre – vi vil skape den magien igjen som vi alle elsker!
– Og til publikum vil jeg si: nå blir det latter igjen, i Spildervika på Ørnes – snart kan du bestille billetter!

 

Påmeldingen til festivalen er allerede åpnet, og du finner mer info HER.

 

 

Gode minner: alle på scenen i 2018.

Gode minner: Studentrevyen i 2018.

God minner: Malangsrevyen i 2018.