Kent og Lasse i viktige roller

I år er det to karer som kjenner hverandre godt som skal være instruktører for revylagene når det skal øves før forestillingene.

Lasse Mosli vokste opp med Malangsrevyen, og både venner og familie har vært involvert både på scenen og i kulissene. Han kunne endelig være med på scenen i 1998 som skjitnærvøs 14 åring, og har siden da vært med de fleste årene. Lasse hadde mange forbilder på sin lokale revyscene, blant annet Fridtjof Nordnes, Leif Fjelldal og hans egen onkel Jens Halvdan Mosli. På ungdomsskolerevyen "Sandkassa" var Kent Are Amundsen instruktør. Sitt første møte med nordnorsk revyfestival fikk han i 2000. Da dro hans far Lasse og  tre klassekamerater med på langtur til Glomfjord. Siden 2012 har han deltatt jevnlig med Malangsrevyen på både NNM og NM i revy.

 Lasse  jobber som lærer på Sand i Malangen, og har drama- og teaterutdanning fra lærerhøgskolen i Tromsø. Han har vært instruktør for Sandkassa og medinstruktør på Malangsrevyen.


Kent Are Amundsen er lærer og jobber på Sand i Malangen. Også han har drama- og teaterutdanning fra lærerhøgskolen i Tromsø. Kent Are har drevet med revy i Studentrevyen og Revymafiaen i Tromsø, men aller mest som aktør og instruktør i Malangsrevyen. Han er også kjent som instruktør for ungdomsrevyen "Sandkassa". Instruktøren har jobba som prosjektarbeider og revykonsulent i HATS i flere omganger, og er for tiden styremedlem i Norsk Revy. Kent Are har vært med som deltaker på Nordnorsk revyfestival siden 2012, og han gleder seg VANVITTIG til å møte alle gamle og nye revyaktører, og få være med på å få alle til å skinne på scenen på Ørnes!

2024 © Nord-Norsk Revyfestival