Våre konferansierer

I år har vi mange som skal presentere revynumrene og binde sammen forestillingene. Det er ulike personligheter som dukker opp på scenen, noen kjenner vi fra før, og noen er nye i rollen! Her er det personer med lang erfaring fra revymiljøet, og noen med litt kortere fartstid.


Torsdag er det første forestilling, og konferansier er Elisabeth Sjåvik Monsen. Hun har vært medlem av Tjongsfjordrevyen siden 1997. Hun er mest kjent som Gunvor fra Musikkakvariet, men har gjennom årene hatt en rekke karakterer i lokalrevyen.

Fredag er det fire jenter som skal dele på oppgaven som konferansier.

Fire på rad ser litt skrått på verden.

Fire på rad er en ny revygruppe og har sine røtter og oppdragelse fra Malangsrevyen, hvor de ble med så fort de fikk lov. Gruppen består av Silje Lian Nordnes, Frid Schau, Vilde Amundsen og Line Furumo. Da jentene flyttet ut i verden og ikke lenger kunne være en del av Malangsrevyen, bestemte de seg for å danne en egen gruppe for å kunne fortsette med revy. Jentene kommer med en ung energi, og revygleden skinner alltid gjennom på scenen. De fire jentene skriver og regisserer alle sine nummer og forestilinger selv, og de stiller på revyfestival så ofte de kan!


Lørdagens ettermiddagforestilling er det en sjarmerende eldre revyentusiast som har svært lang fartstid i revymiljøet som skal holde orden på scenen. Revyveteranen sier at heilt til demensen tar han, vil han fortsatt huske revytekster langt inn i alderdommen. Stein er en svært aktiv del av Svolvær Byteater og Humorkameratene, samt ansvarlig for HAGENYTT i nord - det er utrolig hva som gror i Svolvær!


Meløys egen Synnøve i topp humør! Foto: Sondre Skjelvik/NRK

Finaleforestillingens konferansier er ei ekte Ørnes-jente! Synnøve er desidert en av Nord-Norsk Revyfestivals største fan, og er SÅ glad for at den endelig er tilbake i hjembygda hennes! Å konferansiere på selveste finaleforestillinga synes hun er drittskummelt og kjempestas. Synnøve er journalist og programleder i NRK, og har hittil drevet mye med dans og loffa rundt i verden, men har en plan om en dag å bli med i et revylag ;) Hun anser ikke seg selv som utpreget morsom, men er det noe hun har drøssevis av, er det energi, selvironi, formidlingsglede og kjærlighet for Ørnes, Nord-Norge og revy!

2024 © Nord-Norsk Revyfestival